Firma J. Talsi

Info Firmasta

Firma J.Talsi on perustettu vuonna 2004 ja firman johtaja ja omistaja on Jeanette Talsi joka kylläkin tunnetaan nimellä Nette paremmin.

Yrityksen toiminta on hakenut uraansa vuosien aikana, liiketoimita alkoi käytettyjen autojen myynnillä ja huutokauppatoiminnalla mutta autojen myynti on jäännyt pienemmälle ja huutokauppatoimintakin on satunnaista ja panostamme nyt eniten antiikin ja vanhan tavaran myyntiin myymälästämme jossa tavaraa on noin 600 neliön alalla. Emme ole erikoistuneet mihinkään vaan valttimme on monipuolisuusja jokaiselle löytyy jotakin.Myymme ainoastaan omia tavaroitamme joten meillä ei ole apteekin hintoja ja tinkiminen on sallittua, emme ota tavaroita myyntitille.OSTAMME ja MYYMME  se on toimintamalli.

Pyrimme siihen että tavaroiden vaihtuvuus olisi hyvä joten aina löytyy jotain uutta. Uutta tavaraa tulee joka viikko. TAVAROIDEN TOIMITUS  pidemmällekin onnistuu matkahuollon,postin tai kaukokiidon välityksellä. Turun ja Helsingin suuntaan tavarat kulkevat myös meidän omilla autoilla kätevästi samalla jos on ajoa sinnepäin ja kun tilaus on tarpeeksi iso niin sitähän ajetaan vaikka heti.

Tavaraa hankimme eri tahoilta mutta tavaran saanti on mennyt vaikeammaksi ja hyviä kuolinpesiä on vaikea saada enään koska ihmisten tietoisuus vanhasta tavarasta on lisääntynyt joka sinänsä on hyvä.Hieman olemme hakeneet myös ruotsista huutokaupoista mutta suurin osa tulee Tammisaaren  lähiympäristöstä .

Omia huutokauppoja järjestämme ainoastaan satunnaisesti enään koska aika ei riitä kaikkeen mutta mikäli sinä tarvitset järjestää huutokaupan ja meklaria niin se onnistuu meiltä hyvin.Ota yhteyttä ja Soita !

AUTOKAUPPATOIMINTA- ostamme hyviä yksilöitä kun kohdalle osuu niin kotimaasta mutta myös ruotsista johon meillä on hyvä suhde yhteen ruotsin suurimmista autokaupoista. Sieltä saamme luotettavia ja selkeän historian omaavia autoja. Ruotsalaiset autot ovat hyvin pidettyjä ja hyväkuntoisia ja valmiina pohjolan oloihin. Voit antaa meille myös toimeksiannon auton hankinnasta ja hankimme semmoisen auton sinulle kuin haluat ja kiinteällä sovitulla hinnalla. Mikäli kysessä on tuontiauto niin hoidamme niin tuonnin kuin tullauksen puolestasi. Annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse, SOITA 050 5544591

 

 

TuotehakuMyymälä Avoinna

Ma-Pe 12 - 17
La 10 - 14
Copyright © Firma J. Talsi 2009-2011 - Powered by TJK Systems